Flowers by Valeriu este un atelier de creatie florala ce realizeaza buchete pentru ocazii, buchete de mireasa si aranjamente florale. Propunem viitorilor miri din Arad si nu numai, un concept nou de aranjamente florale atat pentru nunta cat si pentru alte evenimente. Flowers by Valeriu inseamna buchete delicate si aranjamente florale deosebite. Toate buchetele Flowers by Valeriu sunt create special sa completeze povestea voastra de dragoste.

Reusim tot timpul ca evenimentul vostru sa fie impecabil. Saptamanal, realizam tot ce e mai frumos din cele mai deosebite flori, ne jucam cu cele mai frumoase flori si materiale pentru a aduce un plus de eleganta si finete evenimentului vostru, indiferent de natura acestuia.

Date despre florar:

Sunt Paul Valeriu, nascut in Arad, boboc  din toamna ’92 si sunt pasionat de flori inca din copilarie si in ultimii ani, am construit ceea ce se numeste Flowers by Valeriu, un frumos atelier de creatie florala, pentru voi, iubitori de frumos.

Imi  folosesc experienta de peste 8 ani in domeniul artei florale pentru a va oferi o selectie unica si cat mai completa de buchete de mireasa, lumanari de nunta, aranjamente florale pentru ceremonia religioasa , flori pentru sala si masa mirilor.

Va prezint cele mai deosebite buchete si aranjamente florale pentru orice tip de eveniment, unice, create din dragoste pentru frumos si din pasiune pentru flori.

Florile sunt un element esential pentru nunta, iar eu am inteles asta, de aceea sunt gata sa creez buchete de  mireasa si aranjamente florale, care sa ramana intiparite in amintirile tuturor.

Aranjamentele florale pentru nunti reprezinta in permanenta o provocare pentru Flowers by Valeriu, astfel veti gasi cateva dintre ideile mele privind combinatiile cromatice si florale. Fiecare nunta este abordata personal, are parte de un concept propriu, in acord cu personalitatea mirilor, precum si a bugetului alocat.

Abia astept sa ne cunoastem!

 

Flowers by Valeriu - Paul Valeriu - Florar Arad