NUNTA PAUN- SIC SI EXTRAVAGANTA

Nunta paun- sic si extravaganta a fost tema nuntii lui Cristi & Cameliei Rus.

Doi tineri frumosi, plini de viata si tare prietenosi dar si pe atat de compatibili.

Pe Camelia o stiu inca din copilarie, deoarece am petrecut vacantele in Lupesti. Pe Cristi l-am cunoscut odata cu intalnirile noastre pentru a stabili fiecare detaliu floral din cadrul nuntii sic si extravaganta.

Va intrebati de unde aceasta tema indrazneata pentru o nunta? Va spun eu 😉 Mirelui placandu-i paunii si avand cativa, pentru Camelia a fost foarte usor sa aleaga culorile nuntii lor si chiar tema.

Pe cat le-a fost lor de usor sa fixeze acest detaliu , pentru mine a fost si mai simplu. Am primit mana libera , in tot ce a tinut de alegerea florilor si combinatia culorilor.  La urmatoarele intalniri noi povestind de ceea ce am mai facut si am depanat amintiri dragi, in terasele localurilor din Arad.

Buchetul de mireasa al Cameliei a fost unul sic si extravagant.

 

 

 

 

 

 

Florile bine alese de texturi diferite au pus in evidenta penele de paun. Ceea ce a fost o incantare pentru toti privitorii. Iar un mic detaliu a facut diferenta. O brosa sub forma de paun.

Nasii tineri, la randul lor mi-au dat mana libera in realizarea aranjamentului floral pentru lumanarile de cununie. De aceea am realizat si de aceasta data cu emotie si cu sufletul lumanarile de cununie a lui Cristi si Camelia. Si de aceasta data lumanarile au respectat florile dar si culorile : albastru, mov, kaki, turquoise care s-au regasit in buchetul de mireasa.

Mai jos sunt cateva cadre cu aranjamentele florale de la nunta paun- sic si extravaganta a lui Cristi si Camelia.

Casa de piatra mirilor, iar voua iubitori de frumos va doresc vizionare placuta!